U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

LAATSTE NIEUWS

 

Bekijk hier de nieuwsberichten van TWC Coppi. Wilt u direct een melding ontvangen wanneer we een bericht plaatsen? Volg ons via Facebook of Twitter en via RSS feed op deze website.

Meld je aan bij de TWC Coppi Club op Strava

Sluit je aan bij sporters over de hele wereld om tijdens het trainen en racen gemotiveerd te blijven. Plan je route, neem je apparaat mee en ga op pad. Met de Strava-app kun je jouw fietsgegevens via GPS registreren, meedoen aan uitdagingen, foto's van jouw activiteiten delen en vrienden volgen. Je kunt ook een van de meer dan 50 geschikte GPS-apparaten gebruiken. Strava is gratis te gebruiken!  

Doe je mee?

  • Creëer online een account voor jezelf via strava.com
  • Zoek je vrienden en clubleden op die ook een account op strava.com hebben. Zo kun je jouw gegevens analyseren en vergelijken met die van jezelf en met die van vrienden en topsporters.
  • Haal nog meer uit Strava door lid te worden van onze club op Strava. Alleen leden van TWC Coppi kunnen lid worden van deze club. Zo zie je alle recente activiteiten van clubleden én deze worden weergegeven op twccoppi.nl

Lees de rest van deze post »

NTFU Congres 2015 'Diversiteit in de Wielersport'

Op zaterdag 6 juni vindt op Papendal de 3e editie van het NTFU Congres plaats. Het thema van dit jaar is 'Diversiteit in de Wielersport' en is bedoeld voor verenigingsbestuurders, instructeurs en docenten. Het congres wordt geopend door Joop Atsma en Hennie Kuiper.

Lees de rest van deze post »

Lotto grootste sponsor van de sport

In 2014 ontvang de gehele sportsector bijna 43 miljoen euro van De Lotto. €297.955,- daarvan was bestemd voor onze sportbond! 
Hoe meer mensen Lotto spelen, hoe groter de afdracht aan de sport wordt, dus moedig al je clubleden aan om ook mee te gaan spelen als ze dat nog niet doen!

Lees de rest van deze post »

Wielrenners op de rijbaan?

Het seizoen is weer van start en zo ook de discussie over veiligheid op de weg en het fietspad. 'Moeten wielrenners de rijbaan op' is een vraag die al langer speelt op beleidsniveau. Onlangs is er onderzoek gedaan door de SWOV en daar zijn interessante cijfers uitgekomen.

Lees de rest van deze post »

Gebruikt jouw club al GPS?

De NTFU heeft een mooie aanbieding voor clubs die GPS willen gebruiken binnen de vereniging: Bij aanschaf van minimaal 5 GPS-toestellen (ongeacht type):

  • Gratis fietssteun per toestel
  • 8Gb SD kaartje met daarop de OSM fietskaart van midden Europa
  • Gratis clubpresentatie GPS gebruik op de fiets in eigen clubgebouw of bij een WayPoint vestiging (Notter, Vessem of Hilversum)
  • Toestellen voor dealerprijs (25% korting op de Garmin adviesprijs (www.garmin.nl)

Lees de rest van deze post »

Gebruik je kop, helm op!

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken en daarom voeren we ook dit seizoen weer campagne voor het gebruik van een helm. Tijdens de toerversie van de Amstel Gold Race werd weer het startsein gegeven om alle fietsers ervan te doordringen dat een helm heel belangrijk is.

Lees de rest van deze post »

17 juni: Kom in actie voor veiligheid

De provincie Brabant komt op 17 juni in actie tegen verkeersdoden. De NTFU steunt dit initiatief natuurlijk van harte en haakt aan met de campagne De Echte Wielrenner laat van zich horen. Doe ook mee als Brabantse club en laat zien dat jullie veiligheid ook hoog op de agenda hebben!

Lees de rest van deze post »