U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

17 juni: Kom in actie voor veiligheid

Gepost 2015/04/28

De provincie Brabant komt op 17 juni in actie tegen verkeersdoden. De NTFU steunt dit initiatief natuurlijk van harte en haakt aan met de campagne De Echte Wielrenner laat van zich horen. Doe ook mee als Brabantse club en laat zien dat jullie veiligheid ook hoog op de agenda hebben!

17 juni: Kom in actie voor Nul verkeersdoden Brabant 
De Brabantbrede actiedag is woensdag 17 juni 2015. Dit is dé dag om in actie te komen voor de verkeersveiligheid in Brabant en samen voor NUL verkeersdoden te staan. Doe ook mee en sta voor Nul (verkeersdoden). Dit jaar ligt de focus op senioren. De actiedag is echter voor alle leeftijden en je kan een actie organiseren voor jong en oud. Alles mag!

De NFTU doet ook mee aan de Actiedag en organiseert de actie: "De Echte Wielrenner laat van zich horen"

  • wielrenverenigingen delen fietsbellen uit
  • opleiding voor wielrenners tot wegkapitein
  • wielrenners gaan in gesprek met andere fietsers op de weg

Kom ook in actie op 17 juni
Geïnspireerd door de acties van de NTFU? Gebruik ze als voorbeeld en organiseer je eigen actie. Het mag groots en meeslepend zijn, maar dit hoeft niet! Elke actie draagt bij aan de verkeersveiligheid in Brabant.
  
Nog meer tips & ideeën

  • Een verkeersveilige buurt
  • Doe een dodehoekproject op het marktplein;
  • Plan fiets- en scootmobieltochten;

>> Lees meer over deze ideeën op de site van Nul verkeersdoden Brabant. Plaats je actie ook op de actiepagina voor extra zichtbaarheid. Hier vind je hoe je dat kunt doen: actie uploaden.

Heb je vragen over de actiedag of over de campagne? Mail dan naar nulverkeersdoden@brabant.nl of bel 06-47988001.