U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

NTFU Congres 2015 'Diversiteit in de Wielersport'

Gepost 2015/04/28

Op zaterdag 6 juni vindt op Papendal de 3e editie van het NTFU Congres plaats. Het thema van dit jaar is 'Diversiteit in de Wielersport' en is bedoeld voor verenigingsbestuurders, instructeurs en docenten. Het congres wordt geopend door Joop Atsma en Hennie Kuiper.

Joop Atsma
Joop Atsma was staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu in het kabinet-Rutte 1. In de kamer hield hij zich bezig met onder andere media en sport. Naast zijn politieke carièrre heeft hij veel bestuurlijke ervaring, bijvoorbeeld als voorzitter van de KNWU. Vanaf 2013 is hij voorzitter van de raad van commissarissen van de Lotto. Bij de Olympische Spelen van Seoel, Barcelona, Atlanta en Sydney was hij de chef d'équipe van het wielrennen. Tenslotte is Joop lid van het hoofdbestuur van de UCI. 

Hennie Kuiper  
Hennie Kuiper was zowel als wielrenner en als ploegleider enorm succesvol in de wielersport. Hij werd onder andere Nederlands, wereld en Olympisch Kampioen. Hennie won ook twee keer de Tour-etappe naar Alpe d'Huez. Na zijn wielerloopbaan startte hij een nieuwe carrière als ploegleider. Bij Motorola begeleide hij legende Lance Armstrong. Hennie is nog altijd een actieve fietser die regelmatig meefietst tijdens toertochten en clinics geeft. 

Schrijf in voor 15 mei!
Na de opening van het congres heb je de keuze uit diverse inspirerende workshops speciaal voor bestuurders en voor instructeurs. Bekijk hier welke workshops er dit jaar worden aangeboden en geef je snel op. Onder de deelnemers die zich voor 15 mei hebben ingeschreven, verloten we een aantal startbewijzen voor de Toerversie Utrecht!

Wil je alvast inspiratie op doen? Bekijk dan onze Facebook pagina met foto's van vorig jaar.