U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

SPONSORS

 

RESAproject het adviesbureau voor projectontwikkeling 
en projectmanagement in vastgoed 

 

Bezoek website

Neem contact op

Bij ons kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen.

In onze winkel kunt kiezen uit een ruim assortiment aan verse vis, vlees, zuivel, internationale artikelen, drogisterijprodukten en natuurlijk een uitgebreid wijnassortiment.

Wij zorgen ervoor dat u als klant voor de volle honderd procent tevreden bent. Daarom staan wij garant voor; meer Aandacht; meer Voordeel; meer Vers; meer Duurzaam.

 

Bezoek website

Neem contact op

Gevestigd aan het Alard van Herpenplein 9 in Herpen (NB.) is deze locatie de ideale plek om je uit te leven! Het café is een gezellig bruin café. Bent u benieuwd? Kom gerust een keertje langs! Vanaf april is het tevens mogelijk om uw drankje te nuttigen op het overdekt terras. Natuurlijk kunt u de overheerlijke menu's en dergelijke uit het eethuis hier opeten. In zomer zijn er festiviteiten, waarbij er op het terras live muziek aanwezig is. Festiviteiten zijn o.a.'t Herps Mertje en de avondjaarmarkt.

 

Bezoek website

Neem contact op

Ons bedrijf dat al ruim 25 jaar, met onze kennis en expertise willen wij u graag van dienst zijn.Ons bedrijf richt zich niet alleen op personenauto’s. Alle soorten voertuigen en objecten zijn bij ons welkom. Wij bemiddelen/adviseren u ook graag bij de aankoop van uw auto.

 

Bezoek website

Neem contact op

Het bedrijf Henk Kuijpers Tweewielers specialiseert zich in een breed scala aan fietsen.Hiermee hebben Henk Kuijpers en zijn team een begrip gelegd in Herpen en omstreken door het leveren van service en kwaliteit. De tevredenheid van de klant staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben tijd voor een praatje.

 

Bezoek website

Neem contact op

AGO-Groep Installatiebedrijven is een totaalinstallateur van elektra, cv's, dakwerkzaamheden, airco's, luchtbehandeling, riolering, loodgieterinstallaties, brandbeveiliging, sanitair en technisch beheer. Eén aanspreekpunt, maar met alle specialismen. Met ruim 100 enthousiaste en vakbekwame werknemers zijn wij vanuit Noordoost Brabant actief in het midden en zuiden van Nederland.

 

Bezoek website

Neem contact op

Door hoge kwaliteitseisen te stellen in zowel werkwijze als eindproduct, met als gevolg een hoge tevredenheid bij de klant onderscheiden wij ons. De mogelijkheden van onze producten zijn eindeloos. Voor het uitvoeren van uw hele project werken wij samen met bedrijven die perfect aansluiten op onze producten en diensten.

 

Neem contact op

Princen Ontwerp & BouwProcesBegeleiding is gevestigd in Ravenstein en met een team van 5 medewerkers, wordt er dagelijks gewerkt aan de meest uiteenlopende projecten. Daarbij opereert het bureau op het grensvlak van architectuur en landschap, in complexe stedelijke en landelijke situaties, met een scherp bewustzijn van de tijd en vanuit een sterke betrokkenheid bij de mens in zijn ruimte.

 

Bezoek website

Neem contact op

Dekkers Calculatie&Bouwadvies is een onafhankelijk adviesbureau met als hoofdactiviteit het calculeren van bouwkundige werkzaamheden. Deze werkzaamheden omvatten een breed marktsegment van nieuwbouw, verbouw, aanbouw tot renovatie voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.  Wij bevinden ons in de driehoek Oss, Uden en Nijmegen. Maar met onze werkzaamheden zijn wij niet regio gebonden. 

 

Bezoek website

Neem contact op